Följ semifinalen Italien-Spanien

Publicerad 2021-07-06

Sportbladets Marcus Leifby direktrapporterar från EM-semifinalen.

Avspark 21.00.

Följ ämnen
Fotbolls-EM
 • 12 juli 2021

  Skit i England hurra för Italien!!

  Liselotte
 • Marcus Leifby
  12 juli 2021

  England. De har blivit invaderade av germaner och normander, drabbats av digerdöden, sett sina väverier brinna ner, blivit bombade av nazisterna, krigat sig igenom en digerdöd, ätit ihjäl sig på bönor och bacon, fiskat hal ål i ett sumpigt Themsen, de grunnade ut evolutionen och uppfann skrivmaskinen, de vann VM 1966 och har nu nästan vunnit igen, men som vanligt fick de stryk på straffar och cirkeln är sluten och allt är som det ska vara och på lördag om två veckor spelar vi ett singelkryss när Wolverhampton och Watford spelar 0-1, men ingenting stannar här, och det kanske den här EM-finalen är det yttersta beviset på. Allt fortsätter, vi kommer prata Roy Hodgson, Leif Larsson och Janne Jingryd så länge vi lever, från oändligheten och vidare, och det är inte fel det heller. PLING! Vi hörs.

 • Marcus Leifby
  12 juli 2021

  England vinner om 55 år! Då har vi hunnit ha ännu fler tio rätt på Stryktipset och pissat snett på ännu fler tågstationer norr om London! Då vinner England!!!

 • 12 juli 2021

  Någon anledning att två inbyttna tonåringar som knappt hunnit röra bollen får ta straffar innan en sån som sterling?

  AL
 • 12 juli 2021

  Oh no, befinner mig utomlands med massa engelsmän, nu blir det slagge och vandaliseringar på vejen hem från puben..de är heeelt galna!

  JM

Allt om fotbolls-EM 2021 – följ matcherna live

Senaste nyheterna Spelschema Tabeller TV-tider Alla trupper & spelare