Cristiano Ronaldo utreds av polis efter utbrottet

Efter förlusten mot Everton hamnade Cristiano Ronaldo i dispyt med en åskådare.

Filmklipp tycks visa att Ronaldo slår undan en mobiltelefon ur händerna på supportern.

BBC rapporterar nu att portugisen utreds av polisen.

Följ ämnen i artikeln

Det var viktiga poäng som stod på spel under lördagens Premier League-möte mellan Everton och Manchester United.

Hemmalaget vann till sist med 1–0 och frustrationen var påtaglig bland United-spelarna efteråt. Inte minst hos den störste stjärnan – Cristiano Ronaldo.

Portugisen var ilsken när han lämnade planen och på sociala medier har ett videoklipp fått spridning, där Ronaldo ser ut att slå undan en mobiltelefon ur händerna på en åskådare.

BBC rapporterar nu att Ronaldo polisanmälts.

”När en spelare lämnade planen 15.30 ska en pojke blivit överfallen av en spelare i bortalaget. Utredningen pågår och polisen arbetar för närvarande med Everton för att granska videomaterial och samlar in vittnesmål för att fastställa om ett brott har ägt rum”, skriver polisen i Merseyside, enligt BBC.

Ronaldo ber om ursäkt

Under lördagskvällen uttalade sig den portugisiska anfallsstjärnan om situationen, via sitt Instagram-konto.

”Det är aldrig lätt att hantera sina känslor i svåra tider såsom dessa vi går igenom. Oavsett, så mycket vi alltid visa respekt, vara tålmodiga och vara en förebild för alla unga som älskar sporten. Jag skulle vilja be om ursäkt för mitt utbrott och om möjligt, bjuda in denna supporter till att se en match på Old Trafford som ett tecken på fair-play och sportmanship, skriver Ronaldo.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.