Lyssna: Allsvenska succéspelaren om intresset från andra klubbar

Det åttonde avsnittet av allsvenska podden finns ute nu.

Där snackar Daniel ”Disco” Kristoffersson och Linn Nordström om det galna derbyt mellan Hammarby och AIK, Djurgårdens överkörning av Malmö FF och Norrköpings pånyttfödelse.

Dessutom:

Vilka tränare som lär hänga löst

Rapport och djupanalys från västkusten

Sillysvepet med Swedberg, Saidi, Jens Gustafsson

Därför borde Danielson skriva på för Djurgården

Dessutom finns Degerfors succéspelare Abdelrahman ”Abdo” Saidi med i podden och berättar om vändningen mot Sundsvall, segern mot HIF, förtroendet för tränarna, målsuccén och intresset kring honom. Bland mycket annat!

Abdelrahman ”Abdo” Saidi har varit en av allsvenskans stora utropstecken den här säsongen. Han har öst in fem mål på åtta matcher och är därmed tvåa i den allsvenska skytteligan. Sportbladet har tidigare skrivit om intresset för Saidi från ett par allsvenska toppklubbar och en klubb i Zweite Bundesliga. Spelaren själv är medveten om intresset men det är inget han lägger så stor vikt vid.

– Nej, jag vet att det finns intresse, men jag koncentrerar mig enbart på att göra det så bra som möjligt för Degerfors, säger Saidi.

Hör hela intervjun med Saidi i senaste avsnittet av Allsvenska Podden.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ämnen i artikeln