Poängsuccén fortsätter för Birmancevic

Veljko Birmancevic.
Veljko Birmancevic.

MALMÖ/STOCKHOLM. Ett mål och en assist mot Rangers.

Veljko Birmancevics poängform fortsätter att imponera - serben har hittills under säsongen gjort sammanlagt tio poäng på 15 matcher.

– När du vinner med 2-1 men ändå är besviken så visar det att alla verkligen gav allt i dag, säger poängmaskinen efter 2–1 mot Rangers.

Trots att han inte startar i majoriteten av matcherna, fortsätter Malmö FF:s Veljko Birmancevic att imponera.

Nyförvärvet från serbiska Cukaricki har nu gjort åtta mål och två assist på 15 matcher, vilket ledde till en startplats i en något ovan position mot Rangers.

– Det är första gången jag spelar som spets, med tanke på att det är första gången jag och Toni spelar ihop där så tycker jag att det gick bra. Vi får se hur det fortsätter i framtiden, säger Birmancevic och fortsätter:
– Det föll väl ut idag, jag spelar gärna både ytter och spets.
Mot det skotska storlaget blev det återigen poäng för Birmancevic – ett mål och en assist, där avslutet till 2–0 höll hög klass.
– I dag var det många känslor och det betydde mycket att göra det mot ett lag som Rangers. Ju fler mål du gör desto bättre – vi borde kanske gjort ett tredje, men istället släpper vi in ett som sätter sina spår. När du vinner med 2-1 men ändå är besviken så visar det att alla verkligen gav allt i dag. Vi måste vara medvetna om vi vilket lag vi besegrade.

Målet var en specialitet.

– Situationen gick fort. AC hittade mig fint och jag siktade på bortre hörnet, jag tränar just på den typen av avslut annars också, säger Veljko Birmancevic.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.