David Luiz

Fansens ”sabotage” efter David Luiz-flytten

avMakoto Asahara

David Luiz ”tvingade” fram en övergång från en Londonklubb till en annan under slutet av transferfönstret.

Chelseafansen visade sin ilska – på Tripadvisor.

Förutom att spela fotboll i London så är även den brasilianske mittbacken David Luiz, 32, en restaurangägare i den brittiska huvudstaden.

Något som arga Chelseafans tog tillvara på när Luiz, sent omsider på det engelska transferfönstret, bestämde sig för att flytta till lokalrivalen Arsenal.

”Fullt av ormar”

Luiz italienska restaurang i stadsdelen Mayfair fick ta smällen när den bombarderades med en rad negativa kommentarer och svaga betyg på Tripadvisor.

”Riktig skit, fullt av ormar” skrev en arg Chelseasupporter i kommentarsfältet. ”Kyparen klagade och sa att han skulle flytta restaurangen till norra London. Jag gick ut och tänkte att det var lugnt då vi har tre bättre italienska restauranger i området” skrev en annan enligt The Mirror.

”Inte rädd”

Chelseafansen blev nog inte gladare av David Luiz första ord efter övergången, där han konstaterar att han inte hade någon större rädsla när han tvingade fram flytten.

”Jag tror inte många spelare skulle göra denna typ av flytt, de skulle kanske vara rädda, eller något sådant. Jag försöker bara göra stora saker i livet, så som jag sagt, min cykel i Chelsea är slut och nu är jag bara spänd på att starta ett nytt kapitel av mitt liv här”, säger Luiz till Arsenals webbplats.

ARTIKELN HANDLAR OM

David Luiz

Arsenal FC