Kollapsen: Real släppte in 4 mål

FOTBOLL

Real Madrid föll på bortaplan: "Det är uselt”

Från ledning 2-0 till förlust 2-4.

Efter kollapsen mot Real Sociedad sågar Iker Casillas sitt Real Madrid.

– Det är uselt!, säger lagkaptenen.

Real Madrid har värvat friskt under sommaren och förstärkt sitt redan stjärntäta bygge med storfräsare som Toni Kroos och James Rodriguez.

Trots det har man fått en tung start på säsongen.

”En usel insats”

Förra helgen förlorade ”Los Blancos” supercupfinalen mot stadsrivalen Atlético Madrid och i går - i skadade Cristiano Ronaldo - kom nästa käftsmäll i form av en förlust, 2-4, mot Real Sociedad.

– Först och främst, grattis till Real Sociedad som gjorde en sensationellt bra match. Det är inte ofta de slår oss med två mål. Men vi gjorde en usel insats, dundrar Iker Casillas enligt Marca.

Real Madrid hade ledningen med 2-0 efter elva minuters spel men tappade alltså allt.

– Det är inte okej. Man måste visa respekt för klubbmärket på bröstet…, säger lagkaptenen.

Hur illa skadad är Messi?

Nu förväntar han sig svarta rubriker i den, som alltid, hårda spanska pressen.

– Självklart, men vi kan inte ta åt oss av allt som står i tidningarna. Men helt klart är det så att vi måste rannsaka oss själva, säger Casillas.

Tvärtemot Real Madrid lyckades guldutmanaren Barcelona vinna sin match, borta mot Villarreal, efter ett sent 1-0-mål av 19-årige Sandro Ramirez.

Segern kom dock med smolk i glädjebägaren för Barça-tränaren Luis Enrique; i slutet av matchen rev nämligen Leo Messi upp en skada och enligt ett pressmeddelande på klubbens officiella hemsida är det en muskel i låret som spökar.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga