Premier League

”Är hysteriskt roligt när Zlatan går fram”

Experten om svenskens ord: Lukaku måste säga ifrån

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Efter Zlatan Ibrahimovics comeback har Manchester United ett nytt delikat problem.

Hur ska svensken och succéköpet Romelu Lukaku fungera tillsammans?

– Det är hysteriskt roligt när Zlatan går in och säger åt Lukaku att gå ut på högerkanten, säger Sky Sports expert Jamie Carragher om 4-1-segern mot Newcastle senast.

Lukaku

Manchester United kunde jubla åt Zlatan Ibrahimovics comeback och en 4-1-seger mot Newcastle senast. Men experten Jamie Carragher noterade också vad som kan vara ett potentiellt problem.

”Gå ut på högerkanten”

– Lukakus mål kan ha varit det viktigaste i 4-1-segern eftersom vi snackar om Zlatan och vilken påverkan han kommer få på Manchester United. Det är fantastiskt för United att få tillbaka en spelare av den kvalitén men när han kommer in är det hysteriskt roligt hur han bara säger åt Lukaku att gå ut på högerkanten och Lukaku gör det. Zlatan kommer aldrig göra det jobbet och Lukaku vill det inte heller egentligen, säger Carragher till Sky Sports enligt Daily Mail och fortsätter:

– Målet och självförtroendet är viktigt för Lukaku, som inte hade hittat nätet på ett tag, när den stora killen nu är tillbaka och jämför sig själv med ett lejon.

”Måste säga ifrån”

Lukaku värvades till United från Everton inför säsongen för inledningsvis motsvarande 850 miljoner kronor. 24-åringen ligger med sina åtta mål också på en delad andraplats i Premier Leagues skytteliga men nu är frågan hur managern José Mourinho ska matcha sina två centerforwards i Lukaku och Zlatan.

– Du kan ju tänka dig själv hur Zlatan på träning säger åt Lukaku att ta högerkanten. Förr eller senare måste Lukaku säga ifrån och säga åt honom att ”nej, du får ta den. Jag är anfallaren de köpte för 90 miljoner pund”. Jag tror inte att de kommer kunna spela tillsammans, säger Carragher.

ANNONS EXTERN LÄNK

Malmö FF möter regerande CL-mästaren, Chelsea FC ikväll! – se alla Champions League-matcher på C More. Beställ här

C More

Publisert:

LÄS VIDARE

Zlatans historiska skor till salu

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League

Zlatan Ibrahimovic

Manchester United

Jamie Carragher

Romelu Lukaku