Turkiska fotbollsligan

Svennis nobbade Trabzonspor

FOTBOLL

Zaccheroni hetaste namnet för toppklubben

Trabzonspor ville ha Sven-Göran Eriksson och erbjöd kontrakt. ”Svennis” tackade nej till erbjudandet rapporterar turkiska nyhetsbyrån Anatolian under torsdagskvällen.

Trabzonspors president Sadri ?ener anlände i går till Istanbul efter att ha varit i Europa och förhandlat med ”Svennis”.

– Vi föreslog Tugay Kerimo?lu som assistent för honom och det var han mycket positiv till. Två av hans egna kollegor (Tord Grip och Hasse Backe) kommer också att assistera honom. Han kommer att lämna ett beslut i morgon (läs i dag) under eftermiddagen. Vi hoppas på det bästa för Trabzonspor, sade ?ener då.

Zaccheroni är nästa spår

Det bästa fick ?ener inte. Nyhetsbyrån Anatolian rapporterade under torsdagskvällen att svensken tackar nej till att träna klubben.

Jakten går nu vidare för Fredrik Risps förra klubb och siktet är inställt på förre Milan-tränaren Alberto Zaccheroni som enligt president ?ener är klubbens andraval efter Svennis.

– Jag vet att det finns ett intresse från dem, men vi har inte träffats än, säger Zaccheroni till italienska goal.com.

En pinne från silvret

Trabzonspor slutade på en imponerande tredje plats den gångna säsongen, blott en poäng från andraplatsen i Turkcell Süper Lig. Fotbollsverige.ses bloggare Fredrik Risp gjorde sex framträdanden för klubben 2007 till 2008 där han hade det tungt på grund av en korsbandsskada.

Mårthen Bergman, Fotbollsverige.se

ANNONS EXTERN LÄNK

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

C More

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Turkiska fotbollsligan

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Turkiska fotbollsligan