Lucic fortsätter

Glädjebesked för Elfsborg i dag – Teddy Lucic förlänger

Teddy Lucic, 36, berättade i dag att han spelar för Elfsborg ytterligare en säsong.
Teddy Lucic, 36, berättade i dag att han spelar för Elfsborg ytterligare en säsong.

Han är känd som en av allsvenskans mest rutinerade och hårdföra försvarare.

Och i dag blev det klart: Teddy Lucic, 36, spelar för Elfsborg ytterligare en säsong.

– Det skall bli kul och försäsongens träningsmatcher ser riktigt kul ut med mycket internationellt motstånd, berättar Teddy Lucic i ett pressmeddelande.

Efter den sista matchen den gångna säsongen meddelade Elfsborgs mittback Teddy Lucic att han tvekade om att spela 2010. Men i dag damp glädjebeskedet ner på Elfsborgs kansli.

Haglund: Teddy är en av de bästa

– Jag är oerhört glad för detta. Teddy är, när han är frisk, helt klart en av allsvenskans absolut bästa mittbackar och han gör stor nytta på plan. Dessutom är han oerhört viktig för oss med sin attityd och inställning till fotbollen, säger Elfsborgs tränare Magnus Haglund i ett uttalande.

”Kanske var jag lite för impulsiv”

Sportbladet har utan framgång sökt Teddy Lucic för en kommentar. Men i ett pressmeddelande säger han att:

– Jag kanske var lite för impulsiv. Kanske var jag lite besviken. Jag ville ju att vi skulle tagit några ytterligare poäng. Dessutom var kroppen sliten och det måste jag ta hänsyn till. Men nu känns det ok. Jag ser fram emot första träningen den 7 januari.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN