Intygar sjuka historien om Leo Messis privatliv

Lagkamraten: Folk verkar inte vilja tro det

FOTBOLL

Livet i Gava Mar är lugnt och tryggt för Barcelonas mittfältsstjärna Ivan Rakitic.

Annat har det varit för Leo Messi.

Nu bekräftar Rakitic den galna historien som till sist tvingade Messi att köpa ut sina grannar.

Leo Messis grannsämja i Gava Mar, strax sydväst längs kusten från Barcelona, har redan tidigare varit omskriven i spansk press. Det hela började med att argentinarens grannar fick problem med bolånen och därför erbjöd fotbollsstjärnan att köpa deras fastighet.

Hyrde ut till fotbollsfans

När Messi sa nej började grannarna hyra ut sitt hem till intresserade fotbollsfans som ville få en glimt av stjärnan. Störd av de nyfikna blickarna och den höga musiken från de festande turisterna valde Messi att bygga en mur.

Problemet var att muren saknade bygglov och när grannarna stämde argentinaren tvingades Messi riva muren. Då tröttnade till sist fotbollsstjärnan och valde att köpa ut grannarna för att säkra husfriden.

Det låter som en galen historia och den har länge förblivit obekräftad men nu intygar lagkamraten och grannen Ivan Rakitic att allt är sant.

”Leo köpte deras hus”

– Jag har inte haft några problem här, till skillnad från Messi när han köpte sitt hus i Castelldefels. Grannarna var så högljudda att Leo köpte deras hus för att få vara i fred, säger Rakitic med ett skratt till kroatiska Novilist.

Förutom Rakitic och Messi bor även Luis Suarez och Javier Mascherano i området.

– Jag skulle säga att jag inte är någon typisk fotbollsstjärna. Jag bryr mig inte om glamour utan lever för min fru och våra barn. För vår familj. Det är allt. Men jag är inte ensam. Även fast folk inte verkar vilja tro det så lever de flesta spelarna i Barcelona lugna familjeliv. Leo och Luis är likadana och står mig väldigt nära men jag vill inte säga till de andra i laget hur de ska leva sina liv. Alla måste välja det som passar dem bäst, säger Rakitic.

ARTIKELN HANDLAR OM