Allsvenskan i fotboll

Tvingades byta efter smällen: ”Jag blev yr”

Av: 

Anders Sundin

FOTBOLL

GÄVLE. Målskytt och yr i huvudet.

Johan Oremos krock med Pa Dembo Tourray i första halvlek gjorde att Gefles målskytt tvingades byta.

– Jag blev yr och kände av illamående, säger Johan Oremo.

Johan Oremo är precis som Sebastian Rajalakso tremålskytt i årets allsvenska efter tre omgångar och oerhört viktig för Gefle IF. Oremo fick en hjärnskakning och drabbades av minnesförlust förra säsongen och var borta några matcher, så Gefle IF vill avvakta tills i dag (torsdag) med att säga om det är någon fara för hans spel i bortamatchen mot Helsingborg på söndag.

”Rakt över näsan”

– Jag fick en smäll i ansiktet rakt över näsan, av vad vet jag inte riktigt, men yr blev jag. Jag kände av det i halvtid men ville ändå fortsätta att spela. Sedan blev det värre och värre ju längre halvleken gick och jag kände att det var lika bra att byta, säger Johan Oremo.

Rejäl fläskläpp

Oremo kunde också visa upp en rejäl fläskläpp efter krocken i 32:a minuten mellan honom, Touray och vänsterbacken Per Johansson.

Bortaklacken visade också sitt missnöje med att Oremo valde Gefle IF före Djurgården och gjorde sitt bästa för att störa honom.

– Jag försökte låta bli att lyssna på klacken, de får skrika precis vad de vill, men visst tog det lite stora proportioner. De tycker tydligen att jag gjorde ett felval och jag har ju ett bra efternamn för deras ramsor, säger Johan Oremo.

ANNONS EXTERN LÄNK

Se alla Champions League-matcher på C More. Beställ här

C More

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Allsvenskan i fotboll

Johan Oremo

Gefle IF

Djurgårdens IF

Djurgårdens IF Fotboll