”Någon försöker att krossa hans karriär”

FOTBOLL

Efter poker-, fest- och nutella-skandalerna sprids sexvideo på stjärnan

Foto: Kruse.

Någon i Max Kruses inre krets försöker förstöra 28-åringens karriär.

Det påstår lokaltidningen Wolsburger Allgemeine efter en vecka som kostat anfallaren böter på en knapp miljon kronor och landslagsplatsen i Tyskland.

Detta sedan en privat sexvideo nu också börjat spridas på nätet.

Först tappade Max Kruse bort motsvarande 700 00 kronor i kontanter han vunnit på poker, sedan tillrättavisades han offentligt av Wolfsburgs sportchef Klaus Allofs för att han äter för mycket nutella och den gångna helgen hamnade den 28-årige anfallsstjärnan i handgemäng med en tysk journalist under en utekväll i Berlin.

”Tydligt talat om”

Det fick i sin tur Tysklands förbundskapten Joachim Löw att sparka ut Kruse från landslagstruppen till matcherna mot England samt Italien och anfallarens EM-plats är nu allvarligt hotad.

– Jag har tydligt talat om för Max Kruse vad jag förväntar mig av honom på och utanför banan. Jag vill ha spelare som fokuserar på fotboll och EM även mellan matcherna, sa Joachim Löw.

Så, när Max Kruse förmodligen tänkte att det inte kunde bli värre, kom måndagen. Plötsligt började en nakenvideo på en masturberande Kruse att spridas i sociala medier, skriver lokaltidningen Wolsburger Allgemeine. Enligt tidningen kan Kruse lätt identifieras på filmen genom sina synliga tatueringar.

Försöker förstöra karriären

Enligt Wolsburger Allgemeine är misstanken nu att någon i Max Kruses egen privata krets försöker förstöra stjärnans rykte och karriär. Detta styrks också av offentliggörandet av ett privat telefonmeddelande Kruse lämnade i februari.

Kruse fanns inte med på Wolfsburg träning på tisdagen, enligt lokaltidningen i vad som kan vara en aktion från klubben för att nu skydda anfallaren. Wolfsburg har den senaste månaden bötfällt Max Kruse med en knapp miljon kronor för poker- och festincidenterna.

ARTIKELN HANDLAR OM