I bråk med Zlatan på PSG:s träning

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Talangen och svensken återigen i öppet gräl

1 av 3

Zlatan Ibrahimovic och Adrien Rabiot inledde säsongen med att bråka under PSG:s försäsongsläger.

Sedan dess har det varit tyst men på onsdagen uppges duon ha grälat sig igenom PSG:s första träning sedan Ligacuptiteln i lördags.

Enligt L'Equipe tvingades till sist lagkaptenen Thiago Silva gå emellan.

PSG:s tränare Laurent Blanc har själv varit öppen med att de som är svårast att hantera i dagens PSG är de unga talangerna. Det är knappast någon hemlighet att en av spelarna tränaren syftade på var mittfältaren Adrien Rabiot.

”Det hettade till lite”

21-åringen ses som en viktig del i PSG:s framtidsplaner och nominerades på onsdagen till priset som hela ligans bästa unga spelare. Men frågan är hur omtyckt talangen är hos klubbens störste stjärna Zlatan Ibrahimovic.

Redan inför säsongen hettade det till under försäsongslägret i USA. Mitt under träningsmatchen mot Chelsea började duon bråka med yviga gester mot varandra.

– Det hettade till lite mellan mig och ”Ibra” på planen. Vi pratade om det i omklädningsrummet efter matchen. Allt är som vanligt nu igen, det är inga problem. Det här är saker som händer på planen. Vi skrattade åt det, sa Rabiot till PSG:s hemsida.

Tre gånger om

Men på onsdagen hände det alltså igen. Enligt L'Equipe klev Rabiot in i en tillsynes vanlig duell med Zlatan under träningspasset. Den 34-årige svensken reagerade dock och de två rök sedan ihop med gester och ord inte mindre än tre gånger om under den fortsatta träningen, skriver tidningen.

Till sist tröttnade lagkaptenen Thiago Silva och klev emellan.

Fyra matcher återstår för PSG i den franska liga de redan avgjort. Den 21 maj väntar sedan en prestigefylld cupfinal mot Marseille.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.