Neville: Då debuterar Zlatan i Man United

FOTBOLL

Anger tid och plats för "Ibras" första match

Den 26 juli borta mot Salford City på Moor Lane.

Där har ni möjlig tid och plats för Zlatan Ibrahimovics första match i Manchester United.

Detta påstår klubblegendaren Gary Neville i dag.

Foto: Salford City FC.

Om drygt två veckor kan amatörlaget Salford City få något att bita i. Då kan nämligen klubben, som står utanför det engelska ligasystemet, gästas av en svensk världsstjärna.

Manchester Uniteds reservlag kommer den 26 juli på besök till Salford Citys hemmaplan Moor Lane med nyförvärvet Zlatan Ibrahimovic spelklar i truppen.

Detta påstår i alla fall ingen mindre än Manchester United-legendaren Gary Neville som under sommarens EM har assisterat Roy Hodgson på den engelska tränarbänken.

– Någon som är sugen på Salford City–Manchester United reserves på Moor Lane den 26 juli? Zlatans första match! skriver den tidigare högerbacken på Twitter.

Att den sista delen av tweeten verkligen stämmer är dock osäkert. Zlatan och Manchester United har en planerad match mot rivalen Manchester City ett dygn senare – en match som kommer att spelas i Kina.

Delägare i klubben

Tillsammans med brorsan Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes och Nicky Butt är Gary Neville delägare i Salford City och ska därmed lyckats få till ett möte med "Red Devils".

Enligt squawka.com blir mötet Uniteds tredje reservlagsmatch efter att klubben träningsspelat mot Blackpool och Altrincham FC.

Först den 14 augusti lär vi se Zlatan i ett aningen hetare sammanhang. Då väntas svensken nämligen debutera i Premier League borta mot Bournemouth på Vitality Stadium.

ARTIKELN HANDLAR OM