11 bästa fynden i Premier League

FOTBOLL

Två dagar till spelstopp.

Sportbladets Henrik Lundgren ger dig bästa tipsen till Premier Manager.

Ta ut ditt lag och tävla om fina priser.

Stora investeringar i all ära, men det är på de billigare spelarna som Premier Manager kan avgöras.
Att hitta poängspelare till lågt pris ger utdelning både i poängligan, men också i budgeten.
Sportbladet tipsar om elva fyndspelare som kan frälsa ditt lag.

LÄMNA IN DITT LAG HÄR

Fyndlistan:
Robert Green, målvakt, Queens Park Rangers - 3 000 000
QPR läckte som ett såll i fjol, men har nu fått in den engelske landslagsmålvakten, plus förstärkt med bra försvarare. Green har alla möjligheter att hjälpa QPR uppåt i tabellen nu, och för det här priset är han ett jättefynd.

---

Carl Jenkinson, försvarare, Arsenal - 1 900 000
Finländaren lär knappast vara ordinarie när Sagna kommer tillbaka, men fram tills dess har han stora chanser att få spela, dessutom i ett målsnålt lag. Mycket lågt pris öppnar upp för större investeringar på andra spelare.
Jan Vertonghen, försvarare, Tottenham - 3 200 000
Offensiv mittback som gärna följer med upp i planen. Gjorde åtta mål för Ajax i fjol, och även om det är skillnad på Holland och England så bör möjligheterna till mål finnas också i Premier League.
Jose Enrique, försvarare, Liverpool - 3 000 000
Offensiv ytterback som inledde strålande i fjol. Har startar i samtliga matcher så här långt under sommaren. Tröttnade lite under våren och tappade då i kvalité. Men kan han återfinna formen han hade för ett år sedan så kan man tjäna mycket poäng. Spelar i ett lag som släpper in förhållandevis lite mål, samtidigt som han själv är offensiv.
---
Ryan Giggs, mittfältare, Manchester United - 4 600 000
Tredje bäste assistläggaren i United i fjol, men betydligt billigare än Nani och Valencia. Spelar inte alla matcher, men hann ändå få ihop åtta assist och två mål på 25 matcher i fjol.

Yohan Cabaye, mittfältare, Newcastle - 4 200 000
Den tekniske lille fransmannen stod för 16 procent av Newcastles assistskörd i fjol. Är offensiv och kan både spela fram till och göra målen själv. Ett bra pris för en trolig poängmaskin.

Kevin Nolan, mittfältare, West Ham - 3 200 000
Newcastle saknade honom inte nämnvärt i fjol, men West Ham tackade och tog emot. Nolan gjorde 12 mål i Championship från sin mittfältsposition och inget talar för att han inte skulle fortsätta göra mål också i högstaligan. Har gjort 41 mål de tre senaste säsongerna. Ett fynd till det här priset.
Mark Noble, mittfältare, West Ham - 3 100 000
Och när vi ändå är inne på West Ham, varför inte slänga in Mark Noble i laget också? Säker straffskytt, satte åtta av åtta i fjol. Given i laget och kommer att ge en hel del poäng också, åtminstone så länge West Ham tilldöms straff.
Sebastian Larsson, mittfältare, Sunderland - 3 600 000
Europas bäste frisparksskytt, satte i fjol 30 procent av alla frisparkar i mål. Dessutom ytterligare poängmöjligheter vid fasta situationer och på de fina inläggen från Larssons fötter. Sunderland kan bli att räkna med i år, räkna då in poängen från svensken också.
---
Demba Ba, anfallare, Newcastle - 4 800 000
Fransmannen öste in mål under hösten, men fick ta ett steg tillbaka när Papiss Cisse anlände från Freiburg i januari. Får nu en mer central roll igen, och i ett målglatt Newcastle kan Demba Ba bli en riktig poängkung. Bra pris jämfört med många andra anfallare med liknande målsnitt.

Rickie Lambert, anfallare, Southampton - 4 300 000
En liten chansning med tanke på att Lambert nu gör Premier League-debut. Men gjorde 27 mål i The Championship i fjol, och har stått för 88 fullträffar under de tre senaste säsongerna. Lyckas han fortsätta så även i Premier League så är det ett fantastiskt pris.

LÄMNA IN DITT LAG HÄR

ARTIKELN HANDLAR OM