Rasar mot uppgifter om en depression

FOTBOLL

”Bilden är flera år gammal”

Barcelona-baserade El Mundo Deportivo publicerade på onsdagen en artikel om att Cristiano Ronaldo är deprimerad.

Nu rasar 27-åringen mot uppgifterna.

Enligt El Mundo Deportivo har Cristiano Ronaldo kämpat med en depression sedan Portugals uttåg ur EM, något som ska ha påverkat hans prestationer på planen. Tidningen hänvisar till sportsliga motgångar och en påstod konflikt med flickvännen Irina Shayk.

”Ovän med mamman”

Tidningen hänvisar till portugisisk media som publicerat ett foto där Ronaldo umgås med portugisiska TV-personligheten Rita Pereira. Fotot påstås ha tagits under en av Ronaldos semestrar i Algarve nyligen.

El Mundo Deportivo fortsätter vidare att påstå att Ronaldos mamma är ovän med Shayk och välkomnar Ronaldos umgänge med Pereira, som är god vän med Ronaldos syster.

”Publicerar lögner”

Uppgifterna har fått stort genomslag inför torsdagens spanska Supercupfinal mellan Real Madrid och Barcelona. Något som fått Ronaldo att rasa.

27-åringen tillbakavisar nu bestämt uppgifterna på sin officiella Twitter och hemsida.

– Då var det dags igen... Dagens falska nyhet publicerades om mina semestrar baserad på en bild som togs för flera år sedan i USA. Tyvärr undersöker inte all press sina källor, publicerar lögner om människor som inte är på bild och blandar ihop datum, skriver Ronaldo.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga