Syrianska kan få rejäl transferbomb

”Kommer definitivt att ske”

Agbar Barsom, Louay Chanko, Sharbel Touma och David Durmaz planerar att gå till Syrianska.

Tanken är att de tillsammans ska ta klubben till allsvenskan.

– Det är ett av de projekt jag har i min fotbollskarriär och något vi pratat om tillsammans. Det kommer definitivt att ske, säger Barsom till eurosport.se.

Stjärnorna för diskussioner om att tillsammans avsluta karriären i Syrianska. Enligt Abgar Barsom är alla överens om att skriva på för Södertälje-klubben.

– Det är ett av de projekt jag har i min fotbollskarriär och något vi pratat om tillsammans. Det kommer definitivt att ske, säger Barsom till eurosport.se.

”Vill spela tillsammans”

– Vi är alla syrianer, väldigt bra kompisar och duktiga fotbollsspelare. Vi vill få chansen att spela tillsammans. Frågan är när det blir bara, om det blir nu eller om ett eller två år.

Barsom och Durmaz står båda utan kontrakt och kan ansluta redan under våren. Läget är annorlunda för Chanko som spelar för danska Ålborg och Touma, för närvarande i grekiska Iraklis. Men även Chanko är positiv till planerna.

Klubben känner till planerna

– Vi har snackat om att spela tillsammans i Syrianska. Vi känner varandra väl och det hade varit en häftig grej, säger Chanko.

Klubben är redan informerad om spelarnas plan.

– Det är en dröm, killarna skulle lyfta laget enormt. Sulan (Suleyman Sleyman) kom förra året så varför skulle inte de andra kunna göra samma sak, frågar sig ordföranden Andreas Termiz.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN