Raheem Sterlings mardrömslika natt

Publicerad 2015-07-09

Trakasserades via telefon och sms av fansen i natt

Raheem Sterling har varit tydlig – han vill inte ha med Liverpool att göra längre.

Det fick Liverpools fans att publicera Sterlings nummer på internet i natt och Sterling kunde vakna upp med ett gäng mindre trevliga telefonsamtal och textmeddelanden, enligt The Mirror.

Raheem Sterling, 20, försöker just nu bråka sig borta från Liverpool för att gå till Manchester City.

Det har fått Liverpoolfansen att bråka tillbaka.

Efter att Sterling först bett om att slippa klubbens försäsongsturné i Australien samt Asien och sedan sjukskrev sig från gårdagens träning via telefon så ska Liverpoolfansen ha ansett att Sterling gått över gränsen och tagit saken i egna händer.

Flera tusen meddelanden

Någon ska ha läckt ut Sterlings telefonnummer på nätet och fansen ska sedan ha gått i en gemensam attack och skickat tusentals textmeddelanden till 20-åringen under natten, enligt The Mirror.

Misstanken finns om att det är någon från Liverpools organisation som läckt ut numret till ett fans som sedan ska ha spridit det vidare på internet.

Totalt 2 000 sms och 1 200 Whats App-meddelanden ska ha skickats och flera av dem ska ha varit kränkande och trakasserande, enligt uppgifter på nätet

Fördöms av andra fans

Aktionen ska ha fördömts av andra Liverpoolfans som menar att "telefon-ligan" gått ett steg för långt i situationen med Sterling.

Även på sociala medier ska kränkningarna och de rasistiska kommentarerna ha strömmat in mot Sterling och där har Twitter gått in och stängt av användarna.