Kennedy på plats – aktuell för ny roll

Klubbikonen: Vi diskuterar

Ett välbekant ansikte fanns på plats när Hammarby inledde träningen inför allsvenskan 2019.

Kennedy Bakircioglu kan också få en roll inom föreningen kommande säsong.

– Vi håller på att diskutera ett samarbete, säger 38-åringen.

Hammarby inledde på måndagen träningen inför den allsvenska säsongen. På plats i Nacka bolltält, precis som vanligt, fanns Kennedy Bakircioglu. Men för första gången inte ombytt efter att ha avslutat elitkarriären.

– Jag har inte sett grabbarna på över en månad så det var skönt att få komma hit och säga hej till alla, säger 38-åringen.

Kliar det i fötterna?

– Nej, ska jag vara ärlig så gör det inte det alls. Det har varit skönt att slippa förbereda sig inför träning och säsong och hela grejen. Nu kan man bara stå här och njuta lite och inte tänka på vad man ska äta. Nu känns det bara bra men det kommer säkert klia lite sen när premiären är igång, solen kommer fram och stämningen på läktaren är fantastisk. Då kommer jag sakna det.

”Kan inte berätta mer”

Men Kennedy kommer kanske inte få så långt till de där premiärkänslorna trots allt. Ikonen bekräftar att samtal förs om en ny roll inom Hammarby Fotboll.

– Vi håller på med ett samarbete med Bajen men grejen är att jag inte kan berätta mer om det innan jag vet att det blir av.

Kommer du vara nära laget den här säsongen?

– Det vet jag inte, mer än så här för det kommer jag absolut vara. Jag kommer alltid komma hit för att se så att grabbarna sköter sig, säger Kennedy vid sidlinjen.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.