”Hade ingen aning om att hon filmade”

FOTBOLL

Se Juventus-supporterna känslosvallningar under stormatchen

Ivan Kontic följde Juventus seger mot Milan i Serie A med minst sagt stor inlevelse.

Det han inte visste om var att flickvännen Marija filmade allt och nu lagt upp videon på internet.

– Jag såg videon och tänkte ”vad håller jag på med”, säger den ofrivillige TV-stjärnan.

Juventus dominerade matchen mot Milan men lyckades inte få in bollen. Till stort förtret för Juve-fanatikern Ivan Kontic som följde matchen hemma i Helsingborg.

Ivans flickvän Marija filmade sin pojkvän i hemlighet under hela matchen och bilderna gav Ivan ett uppvaknande.

”Visste inte att det var såpass”

– Jag vet ju att jag tycker om Juventus och allt men visste inte att det var såpass. Jag såg videon och tänkte ”vad håller jag på med”? Det var tur att hon lade på musik för jag svor en del del.

Visste du att hon filmade?

– Jag hade ingen aning. Jag kollade bak och såg att hon höll på med mobilen men det gör hon alltid när jag kollar på fotboll. Då gör hon sitt. Men efter matchen när jag försökt lugna ner mig såg jag att hon spelat in allt.

Vad tänkte du när du såg filmen?

– Man inser inte själv hur fokuserad man är. Hon säger att hon hatar när det är fotboll och ”du pratar ju inte med mig”. Det var roligt att se hur fokuserad man är.

Hur var känslorna under matchen?

– Jag var sjukt nervös hela matchen och innan matchen. Jag svettades ju hela tiden, var förbannad och svor och allt. Jag skulle upp klockan fem så jag försökte lugna ner mig efter matchen men det gick inte att sova. Jag tror att jag somnade vid halv tre.

Efter segern tror Ivan att det blir en topp tre-placering för Juventus. Når de hela vägen till seger kommer han att överge TV-skärmen i Helsingborg.

– Då drar jag till Turin. Det är 100 procent.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A