Zlatans hälsning: "Jag har koll på er"

FOTBOLL

Lyckönskar Sveriges U17-killar inför kvartsfinalen

Foto: U17-landslaget får en hälsning från Zlatan Ibrahimovic inför fredagens kvartsfinal.

Zlatan Ibrahimovic har stenkoll på Sveriges U17-lag.

Genom sin app skickar den svenska lagkaptenen nu en hälsning till killarna i laget inför VM-kvartsfinalen mot Honduras på fredag.

– Stort lycka till! Jag har koll på er, skriver han.

Det svenska U17-landslaget vann överraskande åttondelsfinalen i U17-VM med 2-1 mot Japan i måndags, trots 75-25 i bollinnehav till japanerna. Inför kvartsfinalen mot Honduras på fredag har de fått största möjliga uppbackning hemifrån Sverige – nu även i form av stöd från Sveriges just nu bästa fotbollsspelare.

"Som lagkapten för det svenska herrlandslaget ber jag att få gratulera U17-killarna som tagit sig till VM-slutspel. Stort!", skriver PSG:s Zlatan Ibrahimovic i sin app "Zlatan Unplugged".

"Har koll på er"

Zlatan presenterades så sent som i går som en av kandidaterna till att vinna Fifas mest prestigefyllda pris Ballon d'Or. Han skriver vidare i hälsningen att han själv också har match på fredag, men att han ändå tänker bevaka killarnas framfart i U17-VM.

"Jag spelar också på fredag, dock inte med er. Jag möter Lorient i Ligue 1 medan ni kör VM kvartsfinal mot Honduras. Stort lycka till! Jag har koll på er...", skriver han.

Kvartsfinalen mot Honduras startar klockan 14.00 på fredag och sänds direkt i TV4.

ARTIKELN HANDLAR OM