Rydströms ilska väckte liv i Kalmar

Efter första halvleken var Kalmars tränare Henrik Rydström rejält ilsken.

– Jag blev inte tränare för att se den här jävla fotbollen, sade han till Discovery+.

Då vände laget på steken och tog tre poäng.

Följ ämnen i artikeln

Det var Blåvitt som förde spelet och hade ledningen efter den första halvleken mot Kalmar FF. En matchbild huvudtränare Henrik Rydström var allt annat än nöjd med.

– Det var inte det här man blev tränare för, för att se på den här jävla fotbollen. Jag vill inte se den här fotbollen i 45 minuter till, så förhoppningsvis kan vi få till två passningar, sade han till Discovery+ i paus.

Det skulle också visa sig att Rydströms ilska skulle få fart på Kalmarspelarna. För bara fyra minuter senare skickade Carl Gustafsson in kvitteringsmålet och i matchens slutminuter stod KFF som segrare efter ett sent mål från Romário. Brasilianaren var positiv till sin tränares hårtork i paus.

Kalmar FF vann efter en vändning i andra halvlek på Gamla Ullevi.
Kalmar FF vann efter en vändning i andra halvlek på Gamla Ullevi.

– Det funkade bra med vårt spel efter att han skrikit på oss i halvtid. Det är viktigt, när vi har gjort fel måste han säga att det inte är bra. Han är inte glad och vi vet vad vi behöver göra. Efter det gör vi 1–1 direkt och sen tar vi tre poäng, säger segerskyttern Romário efter matchen.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.