Robin Olsen

Uppgifter: Han uppges ersätta Olsen i Roma

Av: 

Ibraheem Alsalman

FOTBOLL

Det har blivit bänk för Robin Olsen, 29, i Roma på senare tid.

Nu uppges klubben jaga en ersättare till honom.

Enligt tidningen La Repubblica har klubben varit i kontakt med PSG och visat ett intresse för Kevin Trapp, 28.

För ett par dagar sedan petades den svenske landslagsmålvakten när Roma mötte Fiorentina. Istället fick den 36-årige Mirante chansen mellan stolparna och släppte då in två mål när lagen kryssade på Olimpico.

Under gårdagens presskonferens meddelade Roma-tränaren Claudio Ranieri att Olsen kommer fortsätta vara utanför startelvan men påpekade samtidigt att han håller svensken högt.

– Mirante spelade bra mot Fiorentina och jag tror att jag kommer att fortsätta med honom. Jag vilar Olsen lite, men det är en målvakt jag håller högt, sa Ranieri.

Blev överflödig

Nu kommer uppgifter gällande att Roma letar en ersättare till 29-åringen. Enligt Fotbollskanalen, som hänvisar till tidningen La Repubblica, har klubben tagit kontakt med PSG för att visa ett intresse för den tyske målvakten Kevin trapp.

Tysken kom till den franska storklubben 2015. Men han har, inför den här säsongen blivit överflödig i och med att klubben värvade Gianluigi Buffon för att konkurrera med Alphonse Aroela som förstavalet mellan stolparna. Istället har Trapp spenderat säsongen på lån hos Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt.

Robin Olsen har under de senaste dagarna kopplats ihop med många klubbar. Enligt italienska medier har Bournemouth och Norwich visat ett intresse.

Svenskens kontrakt med Roma går ut 2023.

ANNONS

Jackpot på Europatipset! Chans på 2,5 miljoner – tippa veckans hetaste matcher.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Eintracht Frankfurt värdig vinnare

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Robin Olsen