Kulusevski: ”Kom igen nu, Zlatan…”

Vädjar till sin idol: ”Vore fantastiskt”

Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback för sitt Milan i helgen.
Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback för sitt Milan i helgen.

Inbytt i Juventus 3–1-seger mot Sassuolo.

Sedan skickade Dejan Kulusevski en uppmaning till Zlatan Ibrahimovic.

– Kom igen nu! Spela EM, säger han.

Först tvingades Weston McKennie kliva av för Juventus. Strax innan halvtid, när även Paulo Dybala lämnade planen skadad, fick Dejan Kulusevski hoppa in.

– Jag hade bara en sak i tankarna när jag hoppade in och det var att vi skulle vinna matchen, säger svensken efteråt, enligt Football-Italia.

Så blev det.

”Juve” vann med 3–1. Danilo, Aaron Ramsey och Cristiano Ronaldo gjorde målen. Kulusevski fick därmed gå av planen mållös.

– Jag kunde ha gjort mycket bättre ifrån mig. Men jag är glad att vi vann, säger han.

”Zlatan är en idol”

Efter matchen berättade han att han ser ljust på sin egen framtid i klubben och att han hoppas stanna ”i flera år”. Han fick också frågor om sin relation till Zlatan Ibrahimovic.

– Vi skriver till varandra. Zlatan är en idol för mig. Det finns knappt någon i hela världen som gör det han gör. När han pratar gott om mig, så får det mig att jobba ännu hårdare, eftersom jag blir så stolt, säger Kulusevski.

”Kom igen nu!”

Zlatan har nyligen öppnat för en comeback i svenska landslaget och förbundskapten Janne Andersson har varit nere i Milano och rensat luften med storstjärnan.

– Jag hoppas verkligen han återvänder till landslaget och spelar EM. Det vore fantastiskt för mig personligen och för Sverige. Kom igen nu, Ibra, säger Kulusevski.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.