Källström i Stockholm under ett falskt namn

Slutförhandlar med Djurgården

FOTBOLL

Kim Källström är i Stockholm – under falskt namn.

Natten mellan tisdag och onsdag övernattade mittfältaren på Clarion hotell på Ringvägen i Stockholm.

Enligt uppgifter till Sportbladet pågår samtidigt förhandlingarna med Djurgården för fullt.

Kim Källström är på väg till Djurgården. Efter att ha brutit samarbetet med schweiziska Grasshoppers förhandlar Källström nu med den allsvenska klubben.

En tidsfråga

Källor till Sportbladet uppger att mittfältarens lönekrav tvingat Djurgården att göra vissa uppoffringar i förhandlingarna men att klubben internt ändå kommunicerar Källströms comeback i klubben snarare ”som en tidsfråga” än som en eventualitet.

Mittfältaren är nu också på plats i Stockholm. Natten mot onsdag övernattade 34-åringen på Clarion hotell på Ringvägen – under falskt namn – tillsammans med agenten Roger Ljung.

– Jag har haft kontakt med Kim Källström. Det är min skyldighet. Jag har inga övriga kommentarer, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Här på Clarion hotell på Ringvägen bor Kim Källström och agenten Roger Ljung.

”Kan presenteras på fredag”

Kim Källström tog två SM-guld med Djurgården under sin förra sejour i klubben 2002–2003. Om han skriver på återförenas 34-åringen också med sin bäste vän från tiden i svenska landslaget, målvakten Andreas Isaksson, i klubben.

Enligt Svenska Fans kan Djurgården presentera Kim Källström på fredag. Fotbollskanalen skriver samtidigt att Djurgården säkrat kapital för att köpa loss mittfältaren från Grasshoppers, som fortfarande har ett gällande kontrakt med svensken.

Sportbladet söker Kim Källströms agent Roger Ljung.

ARTIKELN HANDLAR OM