”Fantastiskt – men de hann ifatt mig”

Fotbollsmatchen bryts – när kalsongfarbrorn börjar dansa

FOTBOLL

Nej, vi ska inte uppmana någon att utan tillstånd springa in på en fotbollsplan.

Men vi kan ändå inte annat än att le åt den tyske farbror som i helgen stal uppmärksamheten när FC Hennigsdorf mötte Babelsberg 74 i en tysk amatörliga.

Fotboll handlar om glädje och ibland kanske spelarna faktiskt måste unna publiken att ha sitt lilla roliga också. Det var inte heller några speciellt sura miner när den tyska amatörmatchen mellan FC Hennigsdorf och Babelsberg 74 i helgen fick avbrytas i någon minut.

”Det var fantastiskt”

Detta sedan en äldre herre, till stort jubel från de omkring 130 personerna i publiken, tagit sig in på planen och – endast iklädd kalsonger – genomfört en liten segerdans framför åskådarna. Det var samtidigt inte något större match för säkerhetspersonalen att jaga ikapp den glade farbrorn.

– Det var fantastiskt, men de hann ifatt mig och tog mig av planen, sa den tyske herren enligt BZ-Berlin med ett stort leende när han eskorterades iväg med en filt över axlarna.

”Jag ville göra mer”

En lyckad kupp har det visat sig då händelsen nu uppmärksammas stort i tysk press. Trots det var farbrorn inte helt nöjd med sin insats.

– Jag ville göra mer. Jag ville ta bollen!

ARTIKELN HANDLAR OM

Fotboll