Ölme vann – efter Anel Alibasics hattrick

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Anel Alibasic stod för tre mål när Ölme vann mot Vretstorp på hemmaplan i division 3 västra Svealand i fotboll. Till slut blev det 4–3 (3–1). Andreas Jansson gjorde också ett mål för segrarna, målen för Vretstorp gjordes av Markus Moore, Jonathan Pettersson och Anton Weman.

– En match där vi i 60 minuter är helt överlägsna och leder med 4-1. Sedan ger vi bort ett mål och därefter får vi vara glada att vi orkar stå emot. Anel fick en offensivare position idag och fick göra det han är bra på. Han var vår bäste spelare för dagen, kommenterade Ölmes tränare Andreas Jonsson.

Vretstorps tränare Dennis Fransson:

– Vi kommer till start idag med en avbytare vilket inte är optimalt. Vi har haft mycket småskador i truppen och har inte kunnat komma upp i ett bra fotbollstempo då många kör rehab. Vi möter ett bra Ölme som har bra fart i djupled och får utdelning på sina avslut. En för dålig första halvlek gör att vi förlorar denna match.

För tabellens utseende betyder det här att Ölme ligger på femte plats medan Vretstorp har sjundeplatsen.

I nästa match möter Ölme Adolfsberg borta på fredag 21 augusti 19.00. Vretstorp möter Hertzöga lördag 22 augusti 14.00 borta.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.