Stenkullen GoIK

IFK Skövde klart bättre än Stenkullen på Stenkullens IP

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

Redan i första halvlek tog IFK Skövde greppet om bortamatchen mot Stenkullen på lördagen. Och i andra halvlek utökades 3–2-ledningen och matchen i division 3 nordvästra Götaland i fotboll slutade 5–2.

– Vi gör en bra match men tyvärr grinar oflytet oss rätt i ansiktet. Tar ikapp 0-2 till 2-2, när det tre minuter kvar av första halvlek får de med sig motlägg som blir 2-3. I andra halvlek bränner vi frilägen i mängder tyvärr. 2-4 kommer alldeles för lätt. Till och med mål som är över mål linjen går emot oss nu. Bara ta nya tag, kommenterade Stenkullens tränare Micael Jacobsson efter matchen.

IFK Skövdes tränare Gudmundur Magnusson tyckte så här om matchen:

– Vi vinner välförtjänt mot Stenkullen trots vissa svackor i matchen! Släpper in två mål på hörnor när vi leder med 2-0 och vi tappar konceptet en liten stund men tar tag i det igen och avgör tillställningen rättvist.

Segern var IFK Skövdes fjärde på de senaste fem matcherna.

Philip Granath och Armend Suljev gjorde två mål var för IFK Skövde. Arian Domi gjorde också ett mål för IFK Skövde, målen för Stenkullen gjordes av Felix Martinsson och Mathias Rohdin.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Stenkullen på tolfte och sista plats och IFK Skövde i serieledning.

I nästa omgång har Stenkullen IFK Uddevalla borta på Kamratgården, fredag 4 september 19.15. IFK Skövde spelar hemma mot Skoftebyn lördag 5 september 14.00.

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in veckans matcher på Europatipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Stenkullen GoIK

IFK Skövde FK

Fotboll