Stjärnan tror på Serie A-comeback för Zlatan

Romelu Lukaku har delat omklädningsrum med Zlatan Ibrahimovic i Manchester United.

Nu tror Interstjärnan på en återkomst till Italien för svensken

– Jag tror han kommer tillbaka till Serie A, säger belgaren till Corriere dello Sport.

Det har ryktats friskt om en återkomst till Serie A och Italien för den MLS-flyktade Zlatan Ibrahimovic.

Interanfallaren och Zlatans före detta lagkamrat Romelu Lukaku tror i alla fall att det är en Italiencomeback som väntar för den svenske stjärnan.

Han passar också på att berömma Ibrahimovic i en intervju med Corriere dello Sport.

– Zlatan är en krigare. Vi liknar varandra på så sätt att vi båda gått igenom svårigheter under barndomen och vi förstår varandra väl, säger Lukaku till den italienska tidningen.

”Hundmentalitet”

– Ute på planen är han en av de smartaste spelarna jag träffat. Inte alla vet det, men han hjälpte mig mycket när jag kom till United. Han satt i spelarbussen med mig, vi pratade mycket och han gav mig råd. Om han inte hade fått sin skada hade det varit fantastiskt att få spela mer med honom. Även nu har han mästarkvaliteter och framförallt något vi kallar en ”hundmentalitet”. Mentaliteten hos någon som aldrig släpper taget och ger upp, fortsätter anfallaren.

Vid en eventuell återkomst till Serie A är det dock stor sannolikhet att Ibrahimovic och Lukaku blir rivaler i stället för lagkamrater. En av de klubbar det spekulerats mest kring när det kommer till svensken är trots allt AC Milan.

Allt inför fotbolls-EM
Stor guide med allt inför EM 2021: Spelschema, tv-tider och arenor
Här är Sveriges trupp till fotbolls-EM: Fakta om alla spelare
Alla nyheter om EM i fotboll 2021

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.