”Jesus spelar för Liverpool”

FOTBOLL

Suarez gjorde fyra – och hattrick i drömmål

Luis Suarez älskar att spela mot Norwich.

På onsdagen blev 26-åringen förste Premier League-spelare någonsin att göra hattrick i tre olika matcher mot ett och samma lag, enligt Opta.

Detta när Suarez bjöd på fyra mål – och ett hattrick i drömmål!

Daniel Sturridge saknas på grund av skada men det är svårt att påstå att Liverpool har några större anfallsproblem för det. De har ju Luis Suarez.

Mot Norwich fortsatte 26-åringen att imponera. Så mycket att hans 1-0-mål mycket väl kan säkra ytterligare en utmärkelse.

”Vunnit säsongens mål”

Från vad The Mirror uppskattar till 36 meter slog anfallaren till. Suarez såg att målvakten stod långt ut och lobbade in bollen med ett dykande vristskott.

”Luis Suarez kan precis ha gjort säsongens mål”, skriver BBC.

”Suarez har precis vunnit säsongens mål. Otroligt”, skriver James Pearce på Liverpool Echo.

Efter 29 minuter gjorde 26-åringen även 2-0 när han slog in bollen från nära håll efter en hörna och 35 minuter in i matchen kom trean. Suarez kom ensam mot fyra försvarare, lyfte bollen över en av dem och drog sedan in 3-0 på halvvolley i bortre hörnet.

”Tredje lika snyggt som första”

”Suarez har gjort tre nu. Det tredje målet precis lika fantastiskt som det första. Vilken underbar fotbollsspelare”, skriver legendaren Gary Lineker på Twitter.

Om det tredje var lika snyggt som det första så är det nog läge att även kasta in det fjärde i kategorin drömmål. I den 74:e minuten skruvade nämligen Suarez in en frispark från omkring 20 meter i det första krysset.

”Nu e d klart, Jesus finns. Han är från Uruguay å spelar för Liverpool. Herregud. Ha d gott. Glenn”, skriver förre Liverpool-spelaren Glenn Hysén på Twitter.
Raheem Sterling hamnade även han i målprotokollet, på passning för Suarez, när Liverpool vann med förkrossande 5-1.

ARTIKELN HANDLAR OM