Bendtner avslöjad av tunnelkameran

FOTBOLL

Nu har City tagit bort klippet

”Det stinker av piss här”.

Nicklas Bendtners kommentar om Manchester Citys arena fångades av hemmalagets kamera i spelartunneln.

Nu hyllas dansken av Arsenals fans – samtidigt som City valt att avpublicera klippet.

Bevakning av stjärnorna i Premier League blir allt mer intensiv och det gäller för spelarna att ha koll på var alla kameror och mikrofoner finns. Det hade inte Nicklas Bendtner inför Arsenals stormatch borta mot Manchester City.

Kom in efter uppvärmningen

City, som jobbar hårt med sociala medier för att komma närmare fansen, hade placerat en kamera i spelartunneln. Där kunde fansen följa allt som hände inför och efter Citys 6-3-seger. Men de kanske hade glömt att informera gästerna.

Innan matchen fick fansen bland annat se när stjärnorna kom in till omklädningsrummen efter uppvärmningen. Då dök Nicklas Bendtner upp i bild i samtal med en lagkamrat. Precis intill mikrofonen kastade dansken då ur sig:

– Det stinker av piss här.

Publicerad av supporter

Stor humor tyckte Arsenals fans som hyllat 25-åringens kommentar i sociala medier. Inte lika kul tyckte City som avpublicerade videoklippet i efterhand när de uppmärksammades på det inträffade, skriver danska Ekstrabladet.

Men när klubbarna vill komma nära fansen är inte heller fansen sena att ta för sig. En person, förmodligen med Arsenal-sympatier, hann lägga vantarna på videon och har nu återigen publicerat den på Youtube.

ARTIKELN HANDLAR OM