”Är inte okej för Zlatan att flyga”

avPatrik Brenning

Hamrén skulle stoppa slutförande i Manchester

1 av 2

SAINT-NAZAIRE. Zlatan Ibrahimovic får skriva på för en ny klubb under EM.

Men då måste klubben i fråga komma till Sveriges bas i Pornichet.

– Nej, det vore inte okej, säger förbundskapten Erik Hamrén på frågan om Zlatan har tillåtelse att flyga till Manchester.

Zlatans alla fastigheter – lyx i massor

Zlatan Ibrahimovic förbereder sig inte bara för EM i Frankrike, 34-åringen är också mitt i ett klubbyte och ska ta ett beslut gällande sin fotbollsframtid.

Zlatan får inte lämna basen

Anfallaren är enligt brittisk press redan överens med Manchester United om ett avtal men frågan är om affären kan slutföras under EM. Erik Hamrén säger nu att lagkaptenen inte har tillåtelse att lämna EM-basen i Pornichet för att skriva på för till United.

– Nej, det vore inte okej, säger förbundskapten Erik Hamrén på frågan om Zlatan har tillåtelse att flyga till Manchester.

”Ibrahimovic sköter det perfekt”

Har han tillåtelse att genomföra affären på hotellet?

– Du får fråga honom. Jag vet inte.

Är du oroad över att alla spekulation kan påverka hans koncentration?

– Jag är hundra procent säker på att det inte kommer påverka honom. Han har varit med länge så det är inga problem. Vi lägger schemat efter laget och spelarna har sin egen tid. Vad de gör då har jag inte så mycket påverkan på.

– Jag förstår om det är väldigt mycket hos er i media, inte bara i Sverige utan världen runt, men för oss är det här ingenting. Han sköter det perfekt, det vet vi om, och spelarna är vana vid att det är massa rykten om honom. Du kan vara lugn, inget av det påverkar oss negativt inom gruppen.