Säljer 15 Ronaldo-tröjor i minuten

FOTBOLL

Hysterin kring superstjärnan fortsätter

Cristiano Ronaldo-hysterin fortsätter.

Timmarna efter att superstjärnan presenterats som klubbens nyförvärv sålde Real Madrid 15 stycken Ronaldo-tröjor – i minuten.

Foto: All over press
C-Ron iförd nytt ställ.

I måndags presenterades Cristiano Ronaldo för Real Madrid-fansen. Smått osannolika 75 000 supportrar hade tagit sig till Santiago Bernabéu för att hälsa superstjärnan välkommen till klubben.

Samtidigt började försäljningen av matchtröjor med Ronaldos namn på ryggen.

Och tröjorna var eftertraktade, minst sagt. Under de två timmarna efter presentationen såldes 15 matchtröjor – per minut.

Benzema presenteras i morgon

Fortsätter tröjorna att gå åt i samma takt, dröjer det inte länge innan Real Madrid tjänat in den knappa miljard som det kostade att köpa Ronaldo från Manchester United. Då en Ronaldotröja kostar motsvarande cirka 940 kronor, krävs det bara 50 dagar med liknande säljhysteri för att Real Madrid ska få tillbaka summan.

Nu återstår det att se om ett annat stjärnförvärv, Lyons Karim Benzema, också får Real Madrid-tröjorna att gå åt som smör i solsken.

Klubben har nu officiellt bekräftat övergången och kommer att presentera fransmannen på Santiago Bernabéu i morgon kväll.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga