Ingen Zlatan i Champions League-mötet

avFrida Fagerlund

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic kommer inte till spel i åttondelsfinalen av Champions League.

Det menar tränaren José Mourinho, som åker till Sevilla med en något tunn United-trupp.

– Marcos Rojo, Phil Jones, Marouane (Fellaini) och Zlatan - jag tror inte att de har någon chans överhuvudtaget så vi anländer med vissa problem, säger Mourinho.

Under söndagen var det FA-cupspel mot Huddersfield (2–0). Nu vänder Manchester United blicken mot Champions League.

Den engelska storklubben ställs mot Sevilla i åttondelsfinalen av den prestigefyllda turneringen. Man står dock utan några av sina viktigaste spelare och flera är osäkra, däribland Paul Pogba.

”Tror inte de har någon chans”

– Om vi hinner få tillbaka någon till på onsdag? Jag tror att Rashford (Marcus), Herrera (Ander), Valencia (Antonio) har en chans, säger José Mourinho enligt Manchester Evening News.

Foto: Dave Thompson / TT / NTB Scanpix

Tränaren räknar upp svenske Zlatan Ibrahimovic, som inte har spelat en tävlingsmatch sedan oktober, som en av de som inte lär spela.

– När det gäller Paul vet jag inte, säger Mourinho.

– Marcos Rojo, Phil Jones, Marouane (Fellaini) och Zlatan - jag tror inte att de har någon chans överhuvudtaget så vi anländer med vissa problem.

Klubbens andra svensk, Victor Nilsson Lindelöf, förväntas däremot ingå i truppen. Konkurrensen har, trots Rojos och Jones frånvaro, hårdnat något eftersom Eric Bailly är på väg tillbaka från sin skada. Mittbacken spelade ett fåtal minuter i mötet med Huddersfield, fast då som central mittfältare.

Zlatans proffskarriär – klubb för klubb 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM