Regerande mästarna träningsvann

FOTBOLL

Seger med 2-1 efter mål av Alonso och Khedira

Foto: Mesut Özil, Sami Khedira och Xabi Alonso i Real Madrid.

Real Madrid träningsspelade igår i Las Vegas mot mexikanska Santos Laguna. De spanska mästarna vann matchen med 2-1 efter mål av Xabi Alonso och Sami Khedira.

– Det var en tuff match och Santos var väl förberedda och spelade bra, sa Real Madrids assisterande tränare Aitor Karanka.

De spanska ligamästarna vann igår sin andra raka match (5-1 på LA Galaxy i fredags) under USA-turnén i ett stekhett Las Vegas.

Real inledde målskyttet redan efter en knapp kvart när Xabi Alonson dundrade in 1-0 framspelad av Alvaro Arbeloa. Santos kvitterade i den 25:e minuten. Avgörandet kom i den 72:a minuten när Sami Khedira prickade in 2-1 när en boll studsade via hans ansikte i mål.

– Vi såg starka ut och var aktiva. Vi växer med varje match. Det här var en fysisk match. Det var en tuff match och Santos var väl förberedda och spelade bra, sa Real Madrids assisterande tränare Aitor Karanka till AP.

”En stor ära”

Real bytte ut hela startelvan i paus medan det mexikanska laget behöll laget intakt. De spanska mästarna kontrollerade det mesta av spelet men Santos försökte att pressa Madrid med tufft, fysiskt, spel.

– Det var en stor ära att spela mot ett av världens bästa lag, sammanfattade Satons manager Benjamin Galindo.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga