Redknapp: ”Jag vill träna Liverpool”

avKristopher Karlsson

FOTBOLL

Tränarprofilens hyllning till storklubben

Foto: AP
Harry Redknapp

Brendan Rodgers har haft en tuff säsong som Liverpool-tränare.

Då dyker Harry Redknapp upp med en kärleksförklaring till klubben.

– Det är ett fantastiskt ställe och en fantastisk fotbollsklubb.

Tränarprofilen Harry Redknapp har varit arbetslös sedan han lämnade Queens Park Rangers under denna säsong. Den förre Tottenham-tränaren har sysselsatt sig med att vara expert i engelsk tv, som i tisdags kväll när han gästade tv-kanalen BT Sport.

Han var där för att bjuda på analyser kring Liverpools ligamöte med Hull City, som slutade i 0-1-förlust. Men han passade även på att avslöja sitt absoluta drömjobb i branschen.

– Jag skulle vilja träna Liverpool. Det är en fantastisk stämning. När den publiken sjunger You'll Never Walk Alone, får man gåshud. Det är ett fantastiskt ställe och en fantastisk fotbollsklubb, säger Redknapp enligt Daily Mirror.

”Är inte vad vid det”

Nuvarande Liverpool-tränaren Brendan Rodgers har varit kritiserad under säsongen för uteblivna resultat i både cuper och ligaspel. Förlusten mot Hull stärkte knappast Rodgers aktier.

Redknapp, som förde Tottenham till Champions League, hade inte samma framgånger i Queens Park Rangers och när han lämnade London-klubben hette det att det var på grund av knäsmärtor.

Men Redknapp medger nu även att anar faktorer låg bakom beslutet.

– Jag visste inte vilka som var på min sida inom klubben. Jag är inte van vid det. Jag kände att det fanns personer inom klubben med sin egen agenda.

ARTIKELN HANDLAR OM