Zlatan gästar populära talkshowen

avAdam Borg

Publicerad:
Foto: Jayne Kamin-Oncea / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Zlatan Ibrahimovic har tagit Los Angeles med storm.

Nu tar svensken nästa steg i Hollywood.

Washington Post skriver att Zlatan är klar som gäst i den populära talkshowen Jimmy Kimmel.

Zlatan Ibrahimovic intåg i Hollywood har inte gått obemärkt förbi. I debuten med hans nya klubb Los Angeles Galaxy gjorde svensken stor succé med två mål i derbyt mot Los Angeles FC. Efter debuten haglade hyllningarna tätt.

– Ibrahimovic är den perfekta definitionen av briljans. Det är ett mål som kommer snurra runt världen, jag är säker på att det blir en Youtube-sensation, sa tränaren Sigi Schmidt efter debuten.

Gästar populära talkshow

Men Zlatans popularitet är inte bara stor på fotbollsplan. Nu rapporterar Washington Post att svensken är klar som gäst i den omåttligt populära talkshowen Jimmy Kimmel Live. Svensken kommer att dyka upp som gäst hos Jimmy Kimmel som sänder live från Hollywood nästa vecka. Showen har varit igång sedan 2003 och lockat stjärnor från världen över.

I Zlatans andra match för Galaxy lyckades inte svensken återupprepa succén från debuten. Galaxy förlorade med 2–0 mot Kansas City och Zlatan fick dryga 30 minuters speltid. Imorgon (21.30 svensk tid) spelar Galaxy ny match i MLS mot Chicago Fire.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM