Premier League

Stoke nollade Liverpool

Av: 

Daniel Sjöberg

FOTBOLL

Seger direkt för Zola

Närmara än ett bortdömt mål av Steven Gerrard kom Liverpool inte mot nykomlingen Stoke.

Foto: PA

En konstant press i 90 minuter, men vad hjälpte det. Liverpool tappade två poäng hemma mot Stoke efter en mållös match på Anfield.

Redan efter två minuters spel trodde Steven Gerrard att han hade spräckt nollan mot Stoke. En frispark från vänsterkanten gick direkt in i mål, men målet dömdes bort för offside. Olycksgubbe var Fernando Torres. Spanjoren rörde visserligen aldrig bollen, men han var i bollbanan och domaren bedömde att han påverkade spelet. Därefter blev det en konstant press från hemmalaget som tryckte tillbaka nykomlingen som hade oerhört svårt att skapa något framåt.

Bra start för Zola

Liverpool däremot hade chanser, men målskyttet har inte lossnat för Rafael Benitez mannar. Nyförvärvet Robbie Keane och förra årets skyttekung Torres hade båda två goda chanser att spräcka nollan, men det ville sig inte och ett vilt kämpande Stoke fick med sig en viktig poäng från Anfield.

Om det var tungt för Liverpool så är det inget emot hur Newcastle har det för tillfället. Efter allt strul i klubben kom i dag ytterligare en tung förlust borta mot West Ham. Michael Owen gjorde lagets enda mål när förlusten redan var ett faktum och därmed kan nu laget räkna in tre förluster på fem matcher. Roligare för West Ham. Gianfranco Zola ledde nu laget för första gången från bänken och italienaren fick en perfekt start via en 3–1-seger.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League