Nu kan Junior le igen

FOTBOLL

Målskytt när Malmö sänkte BP med 2–0

Foto: Junior på väg att runda Mattias Asper.

Efter krogskandalen – i dag fick Junior jubla igen.

Anfallaren gjorde mål och hyllades av publiken.

– Jag tror att han är otroligt lättad, säger experten Issa Manglind i ppv.

Malmö hade det mesta av spelet i första halvlek, men det var BP som skapade chanserna. Trots det var det hemmalaget som tog ledningen.

BP:s back Markus Karlsson var olycklig och fick bollen på handen innanför straffområdet. Daniel Andersson satte den efterföljande straffen i mål.

– Det är en solklar straff. Jag såg inte bollen riktigt, det var jävligt dumt. Det kändes jävligt onödigt, men så är det, sa Karlsson självkritiskt i ppv.

Tvingades be om ursäkt

Daniel Andersson var trots ledningen inte nöjd i paus.

– Vi började bra, sen blev vi passiva. De backar hem och drar ner på tempot, vi måste få lite fart på bollen och höja oss ett snäpp.

Malmös anfallare Junior har den senaste veckan varit i blåsväder. Han var ute på krogen, hamnade i bråk, och tvingades be om ursäkt på Malmös hemsida.

Hyllad – men missar nästa match

Men i dag fick brassen le igen. Olycklige Markus Karlsson misslyckades med en rensning och nickade rakt i gapet på Junior som volleysköt in 2–0.

– Förlösande för Junior. Han har inte riktigt varit med i matchen, sa experten Issa Manglind i ppv.

– Jag tror att han är otroligt lättad.

När Junior byttes ut med tio minuter kvar hyllades han av publiken. Tyvärr för Juniors del innebär dagens gula kort att han är avstängd och missar matchen mot AIK.

Läs även

Emil Karlsson

ARTIKELN HANDLAR OM