Zlatan stannar i United – efter nya hinten?

Foto: AFP
FOTBOLL

Flyttryktena har varit många.

Nu hintar Zlatan Ibrahimovic om att stanna i Manchester United.

– Jag lämnar aldrig ett jobb ogjort, säger han enligt Manchester Evening News.

Zlatan Ibrahimovic har gjort succé under sin debutsäsong i Manchester United. 15 mål på 25 ligamatcher och 26 mål totalt har det blivit hittills för 35-åringen, som enligt uppgifter är den sjunde bäst betalde spelaren i världen.

Snackisen har handlat om hur länge United får behålla sin guldklimp. Rykten har placerat anfallsstjärnan i klubbar som Los Angeles Galaxy och Napoli, men så sent som för tio dagar sedan kom uppgifter om att ”Ibra” stannar i United i minst ett år till. Hans mål ska vara att vinna Premier League och därför ska svensken bland annat vilja ha garantier om en storsatsning från Uniteds sida.

”Går på knock”

Nu hintar ”Ibra” om att stanna i Premier League-klubben.

– Jag lämnar aldrig ett jobb ogjort. Jag ger alltid 200 procent, och gör det jag är bra på. Jag går in, går på knock och går ut, säger han enligt Manchester Evening News.

”Ibra” har en option i kontraktet på ytterligare ett år. Frågan är hur sugen svensken, som har vunnit titlar i Spanien, Italien, Nederländerna och Frankrike, är på att försöka addera en Premier League-titel till samlingen?

”Gott om tid”

– Jag vill prestera så länge jag är här, så vi får se, det är gott om tid, säger ”Ibra”.

Tränaren José Mourinho har varit tydlig med att han vill behålla sin stjärnspelare. Och Zlatan är inte sen med att hylla sin tränare.

– Jag njuter av att vara i en fantastisk klubb, utan tvekan en av världens största, med en stor tränare. Jag känner honom sedan länge, han är en vinnare och den perfekta tränaren för den här klubben, säger ”Ibra”.

United ligger femma i Premier League.

ARTIKELN HANDLAR OM