Landvetter IS

Segerraden förlängd för Angered BK – besegrade Landvetter

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

1–3 (0–0) blev resultatet när Landvetter och Angered BK möttes på Landvetter IP på fredagen. I och med detta har Angered BK fem raka segrar i division 3 mellersta Götaland i fotboll.

– Bra match. Skönt att få se lite tryck från oss idag. Vi har ett jävla tryck i kropparna och har ett fint driv över hela planen. Flera borta idag men vi kan ändå mönstra en väldigt stark elva och de som kommer in gör målen. Skön seger. Nu laddar vi om för en vecka med Svenska Cupen-kval mot Falköping och Ulricehamn i serien som bägge kommer på besök kommande vecka, kommenterade Angered BK:s tränare Joel Sjöqvist efter matchen.

Landvetters tränare Oscar Marek tyckte till om matchen:

– En sur och bitter förlust. Vi kommer tyvärr inte upp i våran maxnivå som krävs mot ett lag som Angered. Jag är oerhört besviken och alla i laget och ledarstaben får rannsaka sig själva över helgen.

Första halvlek var mållös, i andra halvlek var Angered BK det starkaste laget.

Målgörare för Angered BK var Emil Berglind, Michel Hilon och Kebba Nyang, medan Landvetters enda mål gjordes av Efe Yildirim.

Landvetter har nu fem poäng och Angered BK har 15 poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Landvetter tar sig an Öckerö i nästa match borta lördag 29 augusti 13.00. Angered BK möter samma dag 14.00 UIFK hemma.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jackpot ca 5 miljoner kronor på Europatipset. Kan du hitta spikarna, skrällarna och 13 rätt? Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Landvetter IS

Angered BK

Fotboll