Repliken: ”Bryr mig inte om vad han säger”

Emir Kujovic och Astrit Ajdarevic om allsvenska titelstriden och Malmö FF:s psykning

Djurgården kommer tappa SM-guldet i den sista omgången, slog Guillermo Molins fast.

Nu replikerar Dif.

– Jag bryr mig inte om vad han säger, kontrar Emir Kujovic.

Den allsvenska toppstriden är hetare än på länge.

Djurgården toppar tabellen, tre poäng före Malmö FF, fyra före AIK och sex ner till Hammarby.

Efter att MFF slog Elfsborg på bortaplan under söndagen var självförtroendet på topp hos himmelsblå.

– Det är 18 poäng kvar att spela om. Det är lugnt. Vilka möter Djurgården i sista?, sade Guillermo Molins och slog sedan fast:

–Norrköping borta. Där har vi det. Då har vi tagit hem det. Jag är inte orolig. I sista omgången tappar de till hundra procent.

”Får stå för dem”

Djurgårdens formstarke anfallare Emir Kujovic väljer att inte lägga fokus på ”Gisches” utspel. Nyförvärvet menar att de måste ta en match i taget.

– Jag bryr mig inte om vad han säger. Det är en match som vi ska spela i november och det är sex matcher dit. Jag tänker inte på det, säger anfallaren och får medhåll av lagkamraten Astrit Ajdarevic:

– Jag har ingenting att säga till honom. Det får stå för dem. Vi gör mycket bra grejer här i Djurgården. Vi vet vad vi måste göra för att vinna serien.

”Hammarby vinner rättvist”

Både Ajdarevic och Kujovic vill samtidigt höja varningsfinger för Falkenberg. De konstaterar att en eventuell underskattning hade varit förödande.

– Vi har inte underskattat någon under hela säsongen. Vi har gått in med en spelplan att vinna matcher. De (FFF) krigar för att hålla sig kvar och vi krigar för att vinna SM-guld. Gör vi vårt jobb så kommer det inte vara ett problem, säger Astrit Ajdarevic.

Hammarby slog AIK med 2–1 i går och är med i guldstriden i allra högsta grad. Ajdarevic såg Stockholmsderbyt och har en åsikt klar för sig.

– Det var en väldigt bra genomförd match av båda lagen. En förväntad matchbild där jag tycker Hammarby vinner rättvist, säger han och tillägger:

– Det är roligt att ligan inte är avgjord efter 25 omgångar. Det är roligt för svensk fotboll men framför allt för Stockholmsfotboll att alla tre lagen är guldkandidater.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.