Bekräftar intresset & avslöjar prislapp

United redan i kontakt med potentiell ersättare

avPatrik Brenning

Publicerad:
Foto: Francisco Seco / TT / NTB Scanpix
Griezmann.

Manchester United kan ersätta skadade Zlatan Ibrahimovic med Atlético Madrids superstjärna Antoine Griezmann.

Det avslöjar fransmannens rådgivare Eric Olhats.

– De har berättat om sitt projekt för oss, säger Olhats till Telefoot.

Zlatan Ibrahimovic kommer inte ge upp karriären efter sin svåra knäskada men frågan är fortfarande hur svenskens framtid i Manchester United ser ut? Med ett utgående kontrakt har klubben möjlighet att bryta samarbetet och United har redan krokar ute på annat håll.

”United var först”

Det avslöjar anfallaren Antoine Griezmanns rådgivare i en intervju med Telefoot som BeinSports återger.

– Manchester United har berättat för oss om sitt projekt. De var först och hade det mest genomarbetade förslaget, säger Eric Olhats.

Griezmann har varit Atlético Madrids kanske bäste spelare den här säsongen och är en stor anledning till att klubben spelar semifinal i Champions League. Men framtiden för 26-åringen kan finnas i ett annat lags tröja med en fast prislapp på motsvarande 963 miljoner kronor inskriven i kontraktet.

”En klausul om är oundviklig”

– Det finns en klausul på 100 miljoner euro som är oundviklig. Just nu funderar vi på det mest passande budet. Real Madrid och andra klubbar är också en del av den här processen men Antoine vill inte lämna till vilket pris som helst. Det stämmer inte. Vi kommer att övervaka vad som händer.

Eric Olhats nämner såväl Manchester United som Real Madrid som tänkbara destinationer men kyler samtidigt av det påstådda intresset från Paris Saint-Germain.

– Det finns ingen kontakt med PSG. Det fanns intresse förra säsongen men inte i år. Han kanske inte är en del av deras planer längre.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM