Uppgifter: Succébacken klar för MFF

”Lagets matcher viktigare än var jag hamnar”

Foto: Therese Ny/TT NYHETSBYRÅN
FOTBOLL

Malmö FF stormar mot fjärde guldet på fem år.

Och skåningarna rustar redan för kommande säsong.

Enligt uppgifter till Expressen har Gif Sundsvalls succéback Eric Larsson skrivit på för de regerande mästarna.

Gif Sundsvall kämpar för att undvika kvalspel i botten av den allsvenska tabellen, men för Eric Larsson har årets säsong varit något mer munter.

Ytterbacken har imponerat stort och Expressen avslöjade i början av augusti att Larsson var på väg till de skånska dominanterna.

Nu skriver samma tidning att Larsson skrivit på för MFF, men såväl Malmös sportchef Daniel Andersson som Sundsvalls dito, Urban Hagblom är fåordiga kring affären.

– Jag kommenterar inte andra spelare från andra klubbar, skriver Daniel Andersson i ett sms till Sportbladet.

”Ett antal spelare vi inte kommit överens med”

Larssons kontrakt går ut efter säsongen och han är då fri att gå till vilken klubb han vill.

– Vi har ett antal spelare som vi inte har lyckats komma överens med och vad de än tar för beslut så respekterar vi det, säger Urban Hagblom.

”Fyra mycket viktiga matcher kvar”

Den 26-årige ytterbacken vill själv varken bekräfta eller dementera uppgifterna men är tydlig med var fokus ligger inför de avslutande matcherna.

Vad har du för kommentar till ryktena om MFF?

– Vi har fyra viktiga matcher kvar av serien och det är där som jag har mitt fokus. Lagets matcher är mycket viktigare än frågan om vart jag hamnar nästa år, skriver Larsson i ett sms till Sportbladet.

Om uppgifterna stämmer talar mycket för att Malmös nuvarande högerback Anton Tinnerholm, som också sitter på utgående kontrakt, lämnar klubben efter säsongen.

ARTIKELN HANDLAR OM