Fotboll

Alexander Milosevic borta i två månader

Av: 

Adam Bäck

FOTBOLL

Bröt ben i foten

Alexander Milosevic
Alexander Milosevic

Den förre AIK-spelaren har brutit ett ben i mellanfoten och blir borta i två månader. Samma skada som han hade problem med tidigare.

– Väldigt tråkigt att det händer nu när han precis kommit till en ny klubb som tror mycket på honom, säger agenten Nenad Lukic till fotbollskanalen.se.

Alexander Milosevic spelar numer i Besiktas i den Turkiska ligan. När storklubben mötte Caykur Rize i cupen var olyckan framme. Enligt journalisten Onur Dincer vid tidningen Millyet var underlaget så dåligt att det borde betraktats som ospelbart. Men matchen spelades i vilket fall, med resultatet att Alexander Milosevic tvingades bryta.

Samma skada som tidigare

Milosevic har tidigare under karriären drabbats av samma skada  flertalet gånger. Under 2012 när U21-landslagsmannen var het i Allsvenskan drabbades han också av en fraktur i foten som tvingade honom att vila i tre månader.

– Det är samma skada som tidigare, tyvärr. Enligt läkarna blir han borta i mellan sex och åtta veckor, säger agenten  Nenad Lukic till fotbollskanalen.se.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!