United-stjärnor i flygdrama i Kina

FOTBOLL

”Vi är vilse – var tvungna att landa snabbt”

1 av 2

Manchester Uniteds flygplan var på väg till Peking men tvingades landa i Tianjin.

I en video på Facebook berättar Memphis Depay om dramat.

– Vi var tvungna att göra en snabb landning, säger han.

Zlatan Ibrahimovic har fortfarande ledigt men resten av Manchester Uniteds spelare befinner sig just nu i Kina för ett försäsongläger.

Man har spelat två matcher hittills (seger 2-0 mot Wigan och förlust 1-4 mot Borussia Dortmund) och ställs mot stadsrivalen Manchester City nu på måndag.

Den matchen spelas i Peking.

Men resan dit gick inte som planerat.

”Vi är vilse”

Ett rejält oväder gjorde att flygplanet tvingades till en tidig landning i Tianjin, cirka 13 mil sydost om den kinesiska huvudstaden, uppger Manchester Evening News och i en video på Facebook berättar den nederländske mittfältaren Memphis Depay om dramat.

– Vi är vilse någonstans. Vi var tvungna att göra en snabb landning någonstans, säger han och vänder sig sedan mot en av flygvärdinnorna som upplyser stjärnan om att de befinner sig i Tianjin.

”Hoppas vi kan åka”

– Vi försökte flyga till Peking men vädret är ganska dåligt så vi var tvungna att landa någon annanstans. Nu väntar vi på att vädret blir bättre så att vi kan komma fram. Jag hoppas vi kan åka snart så vi kan börja förbereda oss inför matchen mot Manchester City, säger Depay.

ARTIKELN HANDLAR OM