De kan snuva United på Ibrahimovic

FOTBOLL

Zlatan är inte klar för Manchester United.

Hans gamla kärlek Milan och flera andra lag finns fortfarande med i leken.

Det hävdar Gazzetta dello Sport i stort uppslagna uppgifter i dag.

I Sverige och England är den allmänna uppfattningen att Zlatan Ibrahimovic när som helst kan presenteras som klar för Manchester United.

Men från Italien kommer andra uppgifter. Landets största sporttidning, La Gazzetta dello Sport, drar i dag stort på uppgifter om att inget är klart. Sportbladet har på förhand fått ta del av uppgifterna.

Kan lämna Europa

Tidningens transferexpert Carlo Laudisa har från flera mycket goda källor uppgifter som uppger att Mino Raiola fortfarande förhandlar med flera klubbar.

Manchester United är en av dem och en mycket intressant sådan men inget är klart, även om Ibra säger så utåt, uppger en kontakt.

Enligt uppgifterna till Gazzettan är United bara en av flera klubbar, både i och utanför Europa som är med och förhandlar om Zlatan. Även Milan uppges fortfarande vilja vara med i leken, även om klubben är i en mycket svår situation.

Men nya ägare uppges kunna komma snabbt nu, med stora pengar. Då kan läget ändras, allt enligt dagens Gazzetta dello Sport.

Är för tidigt

I Italien läggs också fokus på Zlatans ord på presskonferensen, ”Italien är mitt andra hem”, samt orden om att även familjen ska trivas.

Enligt Gazzettans uppgifter från personer i Ibras absoluta närhet är det för tidigt att se honom som klar för någon klubb.