Var nära Blåvitt – nu kliver Brännström in i division 5-klubb

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Andreas Brännström.

avErik Wallskog

FOTBOLL

Andreas Brännström uppgavs i höstas vara detaljer i från att ta över tränarsysslan IFK Göteborg, men flytten blev aldrig av.

Nu är 41-åringen i stället klar för division fem-klubben Sunnersta AIF.

”Tillsvidare jobbar han i SAIF”, skriver klubben på sin Facebooksida.

Det var i november föra året som Andreas Brännström uppgavs vara så gott som klar som huvudtränare i IFK Göteborg. Men affären sprack trots att Brännström och Blåvitt var överens om de personliga villkoren och 41-åringen blev så småningom klubblös.

Men med knappt två veckor kvar till den allsvenska premiären har nu ”Brännan” gjort klart med nytt uppdrag. På sin Facebook-sida skriver nu division fem-klubben Sunnersta AIF, att man kommer ta hjälpa av tränarens tjänster fram till och med sista juni.

”Sunnersta AIF fotboll får hjälp med spelarutbildning, i första hand för seniorverksamheten av Andreas ”Brännan” Brännström t o m juni ut, men kommer dessutom att ha 1-2 st tränar-workshops och det finns möjlighet i mån av Andreas tid att han hjälper enskilda lag! ”, går att läsa på Facebooksidan.

”Vi är väl medvetna om att Andreas kan få andra erbjudanden men tillsvidare jobbar han i SAIF”, säger Mats Bejmyr, som enligt klubben koordinerar Andreas roll i SAIF, till lagets Facebooksida.

ARTIKELN HANDLAR OM

Fotboll