”Vi har Zlatans ord på att han flyttar hit”

1 av 2

avKristopher Karlsson

FOTBOLL

Engelsk press kopplar i dag ihop Zlatan Ibrahimovic med både Arsenal och Manchester United.

Men Milan-presidenten Silvio Berlusconi skjuter också ner eventuella Zlatan-konkurrenter idag:

– Om han lämnar PSG, så kommer han att flytta hit, vi har hans ord på det.

Zlatan Ibrahimovic har omgärdats av flyttrykten denna sommar. Och i dag går engelsk press i spinn över uppgifter om att svensken fått veta att han får lämna Paris Saint-Germain under detta transferfönster.

Daily Mail uppger att både Manchester United och Arsenal är intresserade av Zlatan och reagerat positivt på uppgifterna om att svensken kan lämna. Bägge Premier League-klubbarna letar anfallare och enligt Daily Mail ska Zlatan vara tillgänglig till reapris.

”Om han lämnar PSG...”

Men innan uppgifterna hunnit få vingar skjuter AC Milans president Silvio Berlusconi hål på förhoppningarna i en intervju med SportMediaset i dag.

På frågan om dragkampen för den svenske superstjärnan hävdar Berlusconi att Zlatan lovat att det endast kan bli en klubb – förutsatt att han lämnar Paris.

– Ibrahimovic? Vi har hans ord på att, om han lämnar PSG, så kommer han att flytta hit, säger Milan-bossen.

”Vill tillbaka till Champions League”

Serie A-klubben är mitt i en ombyggnation av truppen efter flera misslyckade säsonger i Italien.

– Vi vill föra tillbaka AC Milan till Champions League, vi vill återvända till det underbara från det förflutna. Vi strävar alltid efter ligatiteln även om Juve köpt bra spelare. Särskilt Dybala som även vi var intresserade av, säger Berlusconi.

Zlatan har missat PSG:s inledande två ligaomgångar som följd av en lättare knäskada. Han väntas dock vara tillbaka i spel mot Montpellier på fredag.