Stjärnans lillasyster misstänks kidnappad

Av: Emil K Lagnelius

Publicerad:
Hulk.
Foto: SCANPIX
Hulk.

Brasilianske fotbollsstjärnan Hulks lillasyster har varit försvunnen sedan en vecka tillbaka.

Nu misstänker polisen att hon har kidnappats, uppger nyhetsbyrån AP.

Brasilianska polisen säger att 22-åriga Angelica Aparecida de Sousa har varit försvunnen sedan förra måndagen, efter att ha lämnat en restaurang i staden Campina Grande. Angelica är lillasyster till anfallaren Hulk, som spelar i ryska Zenit St. Petersburg.

En person som umgicks med Angelica vid tidpunkten för försvinnandet har berättat att han tror att hon har kidnappats, men officer Kalina Suerde vid polisen i Campina Grande säger att det är för tidigt att slå fast att så verkligen är fallet.

Lårskadad

Enligt AP är Hulk, som befinner sig i Ryssland, medveten om systerns försvinnande. Det är oklart om han ska resa hem till Brasilien.

Hulk var nyligen i hetluften i Zenit när mittfältaren Igor Denisov strejkade från träningar och matcher i nästan sex veckor då han var förgrymmad över nyförvärven Hulk och Axel Witsels höga löner.

För tillfället har Hulk en sträckning i låret och beräknas bli borta i två veckor. Han missar därmed tisdagens Champions League-möte med Anderlecht, som har svenskarna Behrang Safari och Guillermo Molins i laget.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.